Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk iplik görmek

Rüyada renk renk iplik görmek

Rüyada renk renk iplik görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renk renk iplik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada renk renk iplik görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Rüyada renkli iplikler görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan iplik çekmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil iplik görmek manevi olarak da yıpranacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada ipek iplik görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına delalettir.

Rüyada yün iplik almak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalettir.

Rüyada pembe yün iplik görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments