Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün iplik almak

Rüyada yün iplik almak

Rüyada yün iplik almak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dileklerin yerine geleceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün iplik almak gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yün iplik almak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yün iplik görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, istediği başarıyı göstereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yün iplik görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ekmeğine leke süreceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe yün iplik görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada makarada iplik görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın iplik görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine işarettir.

Rüyada iğne siyah iplik görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments