Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk çiçek görmek

Rüyada renk renk çiçek görmek

Rüyada renk renk çiçek görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renk renk çiçek gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada beyaz renkli çiçek görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli çiçek görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada renk renk çiçek görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk çiçek görmek dolayısıyla geleceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli çiçekli ağaç görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada renkli çiçek buketi görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, az da olsa feraha çıkılacağına, borçların biteceğine inanılır.

Rüyada kırmızı renkli çiçek görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, dileklerinin de kabul olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments