Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk giymek

Rüyada rengarenk giymek

Rüyada rengarenk giymek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk giymek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada rengarenk elbise giymek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada rengarenk çorap giymek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk giymek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk etek giymek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek emeklerin boşa gitmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk taş görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kalp kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada saçları rengarenk boyatmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek büyük zararlara uğrayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments