Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada randevuya gitmek

Rüyada randevuya gitmek

Rüyada randevuya gitmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, rızkının eksileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kazanılan paranın artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada randevuya gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada randevuya gitmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işarettir.

Rüyada randevu evine gitmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada randevuya gidememek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada randevuyu kaçırmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada randevuya geç kalmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada randevulaşmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, eski enerjisini bulacağına yorulur.

Rüyada randevu vermek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalettir.

Rüyada doktordan randevu almak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments