Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada randevu vermek

Rüyada randevu vermek

Rüyada randevu vermek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada randevu vermek gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada randevuyu kaçırmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada randevuya gitmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, şöhretli biri olunacağına, şaşkın olacağına işaret eder.

Rüyada randevuya gidememek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet eder.

Rüyada randevuya gelmemek endişelerin ve dertlerin biteceğine, eğer işsizse iş bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya gitmemek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret eder.

Rüyada randevu evine gitmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya geç kalmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle randevulaşmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments