Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahatsızlandığını görmek

Rüyada rahatsızlandığını görmek

Rüyada rahatsızlandığını görmek çok başarılı olunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zor bir dönem geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada rahatsızlandığını gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada cinlerin rahatsız ettiğini görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada rahatsızlandığını görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kısmetli kapıların açılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada rahat doğum yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek ticaretin önünün açılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine inanılır.

Rüyada rahat etmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada güneşten rahatsız olmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments