Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahatsız olmak

Rüyada rahatsız olmak

Rüyada rahatsız olmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahatsız olmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada rahatsızlandığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Rüyada rahat etmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahatsız birini görmek huzurunun eski haline döneceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada rahatsız edilmek daima ona hürmet göstereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek maddi açıdan zarar edileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek rahat bir hayat süreceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments