Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşette para görmek

Rüyada poşette para görmek

Rüyada poşette para görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, itibar kazanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada poşette para gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada poşet içinde para görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada poşetin içinde para görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah poşette para görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işarettir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada poşette bozuk para görmek cesaretini yeninden toplayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet eder.

Rüyada bir poşet para görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada poşette para görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments