Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz vermek

Rüyada muz vermek

Rüyada muz vermek şansının ve bahtının açık olacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz vermek gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Rüyada sarı muz yemek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz çaldığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk muz görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rızkın genişlemesine inanılır.

Rüyada muz dalı görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Rüyada muz topladığını görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve muz görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, daha güzelleşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş muz görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu muz görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments