Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet istemek

Rüyada poşet istemek

Rüyada poşet istemek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada poşet istemek gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada poşet istemek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada mavi poşet görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ağız tadına kavuşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada poşette elbise görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada poşet içinde bebek görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir poşet et görmek malının ve parasının ziyan olacağına, maddi gücünü yitireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşetin içinde ekmek görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Rüyada bir poşet para görmek sorunlarını bitireceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada poşet görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments