Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi poşet görmek

Rüyada mavi poşet görmek

Rüyada mavi poşet görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi poşet gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada mavi poşet görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada poşette fındık görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşet dikmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada poşet içinde para görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada poşet patlatmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşet toplamak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada bir poşet balık almak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, başına türlü işler geleceğine delalet eder.

Rüyada içi dolu poşet görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments