Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet görmek

Rüyada poşet görmek

Rüyada poşet görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, zaaflarına kapılacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Rüyada poşet gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada poşet dikmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geçiminin kolaylaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu poşet görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Rüyada poşette kayısı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada poşet içinde kına görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada siyah poşet görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kendine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada poşete balık koymak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, terfi alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe poşet görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada poşette elma görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments