Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pos bıyık görmek

Rüyada pos bıyık görmek

Rüyada pos bıyık görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, de rahatının yerine geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pos bıyık gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada pos bıyık görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada poseidon görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, yollarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada pos makinesi görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalettir.

Rüyada pos cihazı görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyığını koparmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, geleceğin güzel olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Rüyada kadının bıyıklarının çıktığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iple bıyık almak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, iş hayatında zarar edileceğine işarettir.

Rüyada kadının bıyıklı olduğunu görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments