Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poseidon görmek

Rüyada poseidon görmek

Rüyada poseidon görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada poseidon gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Rüyada pos bıyık görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pos makinesi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada poseidon görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada pos cihazı görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments