Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle portakal yemek

Rüyada sevgiliyle portakal yemek

Rüyada sevgiliyle portakal yemek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çirkin amellere, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle portakal yemek gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle portakal yemek eşlerin boşanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz portakal yemek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada biriyle portakal yemek işlerinin hızlanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, dertlerinin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimi yemek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Rüyada portakal mandalina yemek hakkıyla kazanca, kazancın günden güne artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kan portakalı yemek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments