Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal soyup yemek

Rüyada portakal soyup yemek

Rüyada portakal soyup yemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal soyup yemek gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Rüyada portakal soyup yemek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş portakal görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kalp kırmaya işarettir.

Rüyada kabuğu soyulmuş portakal görmek borçlarının azalacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş ayva yemek Allah yolunda ilerleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak soyup yemek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Rüyada yumurta soyup yemek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok sevineceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada şeftali soyup yemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma soyup yemek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments