Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal rengi görmek

Rüyada portakal rengi görmek

Rüyada portakal rengi görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

Rüyada portakal rengi gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada portakal rengi elbise görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada portakal rengi görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı portakal görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle portakal yemek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok portakal görmek rahat şekilde geçineceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezik portakal görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet portakal görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments