Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal pişirmek

Rüyada portakal pişirmek

Rüyada portakal pişirmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kazancının artacağına,, hayırlı bir sürece girileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada portakal pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada portakal pişirmek hayatından çıkaracağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada pazardan portakal almak rahatlığa erileceğine, kırgınlıkların geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet eder.

Rüyada portakal atmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada birine portakal vermek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada portakal sıkmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ağaç görmek borcunun çok olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işarettir.

Rüyada portakal yıkamak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal aldığını görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments