Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal dilimleri görmek

Rüyada portakal dilimleri görmek

Rüyada portakal dilimleri görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimleri gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada portakal dilimi yemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal dilimleri görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimi görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ümitlerinin son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada dilimlenmiş domates yemek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, aile içinde de bereketin artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada ekmek dilimi görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments