Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş portakal görmek

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, bunun için her gün şükredeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada portakal dilimi yemek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal dilimi görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal dilimleri görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş portakal görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilim dilim ekmek görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada karpuz dilimi yemek onları kendi gözünden bile sakınacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilim ekmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments