Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada dilim dilim karpuz görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada dilim karpuz görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir dilim karpuz yemek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada karpuz dilimi görmek kişinin içinin daralacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir dilim karpuz görmek rahatsızlıkların son bulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada karpuz dilimi yemek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, bol muhabbette kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments