Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin kovaladığını görmek

Rüyada polisin kovaladığını görmek

Rüyada polisin kovaladığını görmek haksızlıklara uğranılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini geliştireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisin kovaladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Rüyada polisin kovaladığını görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını kovalamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulur.

Rüyada dilenci kovalamak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir adamın kovaladığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada kurtların kovaladıgını görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada beni kovalamak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanların kovaladığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments