Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını kovalamak

Rüyada bir kadını kovalamak

Rüyada bir kadını kovalamak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kovalamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada bir kadını kovalamak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına inanılır.

Rüyada kadın kovalamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, el açmayacağına yorulur.

Rüyada yılanı kovaladığını görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada inek kovaladığını görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs kovalamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada birinin sopayla kovaladığını görmek anlaşmazlıkların biteceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Rüyada birbirini kovalamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, rahatlığa ereceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments