Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilenci kovalamak

Rüyada dilenci kovalamak

Rüyada dilenci kovalamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilenci kovalamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dilenci kovalamak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada kendini dilenci olarak görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada dilenciye ekmek vermek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Rüyada dilenci dövmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada dilenci kadın görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilenci dede görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dilenci çocuğa para vermek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada çingene dilenci görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments