Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş arasında kıl görmek

Rüyada diş arasında kıl görmek

Rüyada diş arasında kıl görmek işlerin çok büyümeyeceğine, keder yaşayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada diş arasında kıl gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada dişlerinin arasında kıl görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına inanılır.

Rüyada diş arasında kıl görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada diş arasında et görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin arasında et görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, hataların düzeltileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada dişlerinin arası ayrık görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş arasında saç görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada diş arasında ip görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, isabetli adımlar atılacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada diş arasını temizlemek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments