Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından takip edilmek

Rüyada aslan tarafından takip edilmek

Rüyada aslan tarafından takip edilmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işinde zarar edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin tarafından takip edilmek daha iyi bir eve çıkılacağına, sorunların çözüm bulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından takip edilmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek en küçük sorunda parlayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından takip edilmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments