Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sorguya çekilmek

Rüyada sorguya çekilmek

Rüyada sorguya çekilmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sorguya çekilmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sorguya çekilmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüp sorguya çekildiğini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Rüyada kabirde sorguya çekilmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sorguya çekildiğini görmek iyilik ve hayır bulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada kabirde sorgulandığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sorguya çekmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments