Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sorgu görmek

Rüyada sorgu görmek

Rüyada sorgu görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hasta ve zor geçireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, gülen yüzünün de solacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sorgu gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak sevilen bir dostun geleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sorguya çekildiğini görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sorguya çekmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sorgu görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak huzurunun kaçacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüp sorgulanmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Rüyada kabirde sorguya çekilmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments