Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik kutu görmek

Rüyada plastik kutu görmek

Rüyada plastik kutu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada plastik kutu gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada plastik kutu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz plastik görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı plastik bardak görmek strese gireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada plastik kap kacak görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ömrün uzun olmasına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik boru görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada plastik top oynamak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada plastik şişe toplamak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, iyi geçineceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada plastik toplamak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments