Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz plastik görmek

Rüyada beyaz plastik görmek

Rüyada beyaz plastik görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başarı elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada beyaz plastik gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Rüyada beyaz plastik görmek kariyerinde atılım yapacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz plastik sandalye görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada plastik tas görmek beğenilen işlere imza atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada plastik manken görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada plastik catal görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada plastik oyuncak görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret eder.

Rüyada plastik ördek görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada boş plastik şişe görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments