Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak gıdıklamak

Rüyada ayak gıdıklamak

Rüyada ayak gıdıklamak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak gıdıklamak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada birinin ayağını gıdıklamak bir beladan kurtulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret eder.

Rüyada ayak gıdıklamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yunus gıdıklamak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, geçiminin güçleşeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada bebek gıdıklamak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gıdıkladığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulur.

Rüyada birini gıdıklamak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına inanılır.

Rüyada birini gıdıkladığını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalettir.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek sevap işlemek için uğraşacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments