Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gıdıklamak

Rüyada birini gıdıklamak

Rüyada birini gıdıklamak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kız çocuğunun olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yüzünde güller açacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada birini gıdıklamak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada bebek gıdıklamak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birini gıdıklamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mal mülk kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını gıdıklamak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak gıdıklamak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini gıdıkladığını görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunus gıdıklamak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin gıdıkladığını görmek parasını ve malını kaybedeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments