Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gıdıkladığını görmek

Rüyada birini gıdıkladığını görmek

Rüyada birini gıdıkladığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, daha rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini gıdıkladığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada birini gıdıklamak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Rüyada yunus gıdıklamak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin gıdıkladığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağını gıdıklamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak gıdıklamak işlerinin istediği gibi olacağına, evleneceğinize, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bebek gıdıklamak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada birini gıdıkladığını görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments