Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş patlıcan görmek

Rüyada pişmiş patlıcan görmek

Rüyada pişmiş patlıcan görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada pişmiş patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada pişmiş patlıcan görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş patlıcan yemek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan satmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, muradınıza ereceğinize, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcanı dalında görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bostan patlıcanı görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek hayırlı yollar keşfedeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli patlıcan yemeği görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan patlıcan toplamak güzel davetler alacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments