Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu kemiği görmek

Rüyada kuzu kemiği görmek

Rüyada kuzu kemiği görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu kemiği gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kuzu kemiği görmek kişisel kavgaların son bulacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hanesine bolluk geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük kemik görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaval kemiği görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemikli et pişirmek yol yordam öğretileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek engellerin aşılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada ölü kemiği yemek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments