Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş et yediğini görmek

Rüyada pişmiş et yediğini görmek

Rüyada pişmiş et yediğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş et yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek mali olarak küçüleceğine, pişmanlığa, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Rüyada birine pişmiş et yedirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada pişmiş et yediğini görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalettir.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments