Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş çiğ et görmek

Rüyada pişmemiş çiğ et görmek

Rüyada pişmemiş çiğ et görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada pişmemiş çiğ et gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Rüyada pişmemiş çiğ et görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ ve pişmiş et görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada pişmiş ve çiğ et görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et kıymak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada çiğ et yiyen birini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Rüyada et çiğ et görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et almak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments