Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi pişman görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin pişmanlığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin pişman olduğunu görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek pişman olmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişman olup ağlamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments