Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, memur ise terfi edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, mal mülk kazanacağına delalettir.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada tavada pişmiş yumurta görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze pişmiş yumurta görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada az pişmiş yumurta yemek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada az pişmiş yumurta görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, duygularını açığa vuracağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments