Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, tatsız haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına inanılır.

Rüyada az pişmiş yumurta yemek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş yumurta yemek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta yemek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yemek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments