Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş yumurta vermek

Rüyada pişmiş yumurta vermek

Rüyada pişmiş yumurta vermek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Rüyada pişmiş yumurta vermek gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yemek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sorunların çözüleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rafadan pişmiş yumurta görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, hayallerine ulaşacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada pişmemiş yumurta görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada az pişmiş yumurta görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Rüyada az pişmiş yumurta yemek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments