Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişecek tavuk görmek

Rüyada pişecek tavuk görmek

Rüyada pişecek tavuk görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, inancından ödün vereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada pişecek tavuk gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada az pişmiş tavuk yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada pişmeye hazır tavuk görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, evliliğinde mutlu olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine pişmiş tavuk vermek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada fırında pişmiş tavuk görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek işlerinde başarı elde edeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk almak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, rızkının sonsuz olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments