Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taşları görmek

Rüyada pırlanta taşları görmek

Rüyada pırlanta taşları görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta taşları gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek maddi olanakların artacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek aile huzurunuzun bozulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta taşları görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşı kaybetmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta taş kaybetmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, elinin bolluk göreceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta tek taş görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta taşlar görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş pırlanta almak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments