Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taşı kaybetmek

Rüyada pırlanta taşı kaybetmek

Rüyada pırlanta taşı kaybetmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada pırlanta taşı kaybetmek gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada pırlanta taşı kaybetmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta taş kaybetmek yeni bir şehre yerleşileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta kaybetmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta yüzük kaybetmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta küpe kaybetmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta taşlar görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kötü karakterli bir kadına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments