Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taş bulmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşları görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments