Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta satmak

Rüyada pırlanta satmak

Rüyada pırlanta satmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yeni bir yola gireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta satmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada pırlanta satmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlar görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta almak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta bulmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada pırlanta yüzük aramak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada birinden pırlanta yüzük almak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada pırlanta yüzük çalmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada pırlanta set görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments