Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta yüzük çalmak

Rüyada pırlanta yüzük çalmak

Rüyada pırlanta yüzük çalmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok büyük destek vereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük çalmak gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada pırlanta yüzük çalmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın yetmez olacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Rüyada altın pırlanta yüzük görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Rüyada pırlanta yüzük hediye almak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ruhunun dinleneceğine yorulur.

Rüyada pırlanta yüzük kaybetmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek huzur dolu günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden pırlanta yüzük almak rahat bir hayat yaşayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments