Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilav görmek

Rüyada pirinç pilav görmek

Rüyada pirinç pilav görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, zorlukların yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilav gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Rüyada yanmış pirinç pilavı görmek yarar getireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı yemek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç pilav yemek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş pirinç pilavı görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı ikram etmek malını ve canını riske edeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç pilav görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments