Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı almak

Rüyada pirinç pilavı almak

Rüyada pirinç pilavı almak dileklerinin kabul olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada pirinç pilavı almak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada pirinç pilavı ikram etmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada pirinç pilavı ve tavuk görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek anne baba duası alınacağına, kişinin her türlü zenginliğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı ısıtmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek darlığa düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı karıştırmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pirinç pilavı yaptığını görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilavlık pirinç görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments